Onze beschikbare consultants

De momenteel beschikbare consultants. Wie zoekt u?

Featured Image
Bekijk de consultant

Business Controller/ QC

Ben jij op zoek naar een gedreven Business Controller/QC? Dan is Falko de juiste consultant voor jou! Falko is begonnen aan Bedrijfseconomie met vervolgstudies in Controlling en Register Controlling. Met zijn jarenlange ervaring als interim-manager, heeft hij veranderingen aangebracht in diverse toonaangevende organisaties, waarin hij blijvende waarde heeft gecreëerd.

Featured Image
Bekijk de consultant

Consultant ERP systeem/ Risicomanager/ Applicatie- en Implementatiemanager

Victors hart en dus passie ligt bij consultancy en advisering binnen de ERP-systemen. Hij is iemand die alle afdelingen daarbij kan begeleiden en inrichten. Het opzetten van de processen en dus structuur kan hij als geen ander.

Featured Image
Bekijk de consultant

Business Manager / Operationeel Manager Zorg

Na jaren in diverse managementfuncties in de zorgsector gewerkt te hebben is het voor Emiel tijd geworden de zorgsector eens vanuit een andere invalshoek te gaan benaderen. In zijn functies heeft Emiel altijd een breed pallet van taken en verantwoordelijkheden gehad, waardoor hij veel ervaring op heeft kunnen doen met het creëren van oplossingen die voor de zorgsector werken, ook op het gebied van ICT.

Featured Image
Bekijk de consultant

Interim Business Controller / Sales Controller / QC

Richard is een Hofam Qualified Controller. Met specialisaties in : Strong peoplemanager, Motivating teams, Conflict handling, Restructuring departments. De branche waarin Richard voornamelijk heeft gewerkt is de Zorg/ Onderwijs/ Sociaal Domein WMO/ Zorgverzekeraars. Zijn laatste opdracht was in de rol van Sales Controller waarbij hij ook verantwoordelijk was voor de onderhandelingen.

Featured Image
Bekijk de consultant

Hoofd Financiële Administratie/ Controller

Als gedreven financieel professional heeft Britta ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en de laatste jaren in de bouw- en vastgoedsector. Ze is ervaren in het opzetten en voeren van financiële administraties van A tot Z; van de vastlegging tot en met de verslaglegging. Ze ziet de financiële administratie graag als een integraal onderdeel van het bedrijf. Dus geen aparte (staf)afdeling, maar een afdeling die meedenkt met de organisatie.

Featured Image
Bekijk de consultant

Projectmanager (ICT)

Joost heeft een passie voor verbeteren en staat voor: Implementatie, Verandertrajecten, Projectmanagement en is Prince 2 gecertificeerd. Als ondernemer, directeur, Business Unitmanager, commercieel manager, adviseur, accountmanager en projectleider heeft Joost ervaring in het meedenken over verbeteringen op bedrijfsniveau en op afdelingsniveau.

Featured Image
Bekijk de consultant

Interim Financial Controller

Frank is werkzaam geweest bij diverse opdrachtgevers als Finance manager. Primair zijn de werkvelden, Finance en IT met diverse uitstappen naar diverse andere werkvelden in de rol van (assistent) controller en hoofdadministratie.